Iklan Billboard 970x250

Leállt A Facebook | Apa7e2atsjl8jm

Iklan 728x90

Leállt A Facebook | Apa7e2atsjl8jm

Négy villámkérdés ami felmerült az oltásellenőrző oldal kapcsán. Egyelőre nem tudni mi okozta a leállást.


K510ugo3tl1tzm

Hétfőn este kilenc óra előtt leállt a Facebook azóta többnyire hibaüzenetek láthatóak néha pedig elkeseredett próbálkozás az oldalak betöltésére kevés sikerrel.

Leállt a Facebook. 5 dolog amit simán csinálhat addig amíg nincs Facebook. Gondolkoztál már azon hogy túlságosan befolyása alatt vagy. Leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is.

Leállt a Facebook. Leállt a Facebook összes alkalmazása. A közösségi szolgáltatás tapasztalataink és a felhasználói jelzések alapján sem a böngészős felületről sem mobilos alkalmazásokból nem elérhető.

Az általános panaszok szerint az üzeneteket nem továbbítja a rendszer valamint. Facebook A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. Csütörtök éjfél előtt leaállt a Facebbok nagyjából fél óráig egyáltalán nem volt elérhető az oldal.

Látod a bejegyzést. Csütörtök késő este leállt a Facebook egyáltalán nem elérhető az oldal. Na ez olyan lehet.

A HVG-ben kitartunk nem engedünk a nyomásnak és mindennap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket. A Facebook terel. A támadásért a Lizard Squad nevű hekkercsoport vállalta a felelősséget.

A Facebook leállt 20140619-én 10 óra és 20140716. Megint leállt a magyar Facebook a Hundub. A híradások szerint volt ahol teljesen lehalt semmit nem töltött be máshol mintha félig működött volna.

Pánikolnak a felhasználók miután nemcsak a világ legnagyobb közösségi oldalának elérhetősége akadozik de a lájk gombok sem működnek. Ha gondolják küldjék el nekünk kőkorszaki módon emailben az infohir24hu -ra hogyan próbálják átvészelni az apokalipszist. Theres no need to panic.

Csütörtök éjjel nagyjából fél órával éjfél előtt hiba ütötte fel a fejét a Facebook-birodalom szolgáltatásaiban. Töltődj fel wellness élményekkel már 14200 Ft fő éj-től. Világszerte komoly fennakadásokat tapasztaltak a felhasználók a Facebook működésében.

Leállt a Facebook. Bloggerke Teljes profil megtekintése. Hétfőn este kilenc óra előtt leállt a Facebook azóta többnyire hibaüzenetek láthatóak néha pedig elkeseredett próbálkozás az oldalak betöltésére kevés sikerrel.

Egyesek arról is panaszkodtak hogy a Facebookhoz tartozó Instagram szolgáltatása is döcög. Leállt a Facebook. A Facebook pontosan részleteibe menően tudja hogy a platformjai milyen károkat okoznak derül ki a The Wall Street Journal oknyomozó riport-sorozatából amely a cég belső dokumentációira a dolgozókkal folytatott beszélgetésekre és megszerzett menedzsment-prezentációkra hivatkozik.

Hányszor nyitod meg ezt az oldalt naponta. Leállt a Facebook. Több bejelentés is érkezett az elmúlt órákban hogy leállt az egyik legnagyobb közösségi oldal a Facebook.

Magyarországon is leállt a Facebook közösségi média oldala 2-3 órára sőt annak az üzenetküldő szolgáltatásával a Messengerrel is gond volt emellett az Instagram sem volt elérhető. Internet közösségi média Facebook. Több napja nem megy a magyar Facebook a Hundub szúrta ki a Népszava.

Magyar idő szerint reggel negyed nyolctól 810-ig tartott a kiesés. Egy rögtönzött videó a történtekről. A Facebook kutatási vezetője Pratiti Raychoudhury ugyanakkor tagadja hogy a fejlesztés leállításának köze lenne a tanulmányhoz.

Milyen gyakran váltanak ki ingert belőled. Az Instagram a fiók létrehozását minimum 13 évhez köti de a rendszert egyszerű kicselezni és fiatalabb gyerekek sokasága használja a felületet. A lap megkereste az oldal üzemeltetőjét is a továbbiakkal kapcsolatban de egyelőre nem kapott válaszokat.

Romániai idő szerint hétfő este 22 óra után néhány perccel leállt a Facebook. Leállt a Facebook üzenetküldő szolgáltatása. Leállt a Facebook Nincsenek bejegyzések.

Ezekben a percekben leállt a Messenger Instagram Whatsapp az egész világon ugyanis szerverhibát ír mindenhol. A Facebook tulajdonában van a WhatsApp is itt is több helyről érkezett hibabejelentés a. 2019 március-április óta jóval több a Facebook leállás hirtelen összeomlás mint azelőtt volt.

Az akkori több órás globális leállást Mark Zuckerberg karbantartási munkálatokkal magyarázta. Egyelőre semmi konkrétat nem tudunk programozóink kapták fel a fejüket a Facebook-birodalom bedőlésére. 7 óra környékén is.

Tényleg leállt a Facebook. A gazdagréti lakótelepek lakóinál is elment a Facebook a lakókat kérdeztük mit szólnak mindehhez. A felhasználók hiába szerették volna böngészni üzenőfalaikat a közösségi oldal csupán egy hibaüzenetet írt ki.

Nem külső támadás hanem belső hiba okozta a Facebook közel egy órát tartó leállását kedden - jelentette be közleményben a Facebook Leállt a Facebook. Forrás További hasonló találatok. április 9 2021 Szerző.

Egyáltalán nem elérhető az oldal. A független DownDetector weboldal adatai szerint a Facebook Messenger-felhasználók ezrei nem tudnak hozzáférni az alkalmazáshoz az Egyesült Királyságban. Leállt a Facebook és az Instagram 20150127.

Június 19-én délelőtt 10 óra előtt teljesen leállt a Facebook. Magyarországon is ezrek jelezték hogy a szolgáltatás nem elérhető.


Lu9fe7kkznsurm


9cwubih4jqptsm


Yjjeyhnuzq3tmm


Sartik0noj2xtm


9aywk6t8hy3y9m


Raewocbo9iusym


Tech A Telekom Kiszurta Amikor Leallt A Facebook Sokan Azt Hittek Nincs Internet Hvg Hu


Qbt8n4c1wnznsm


Leallt A Facebook Az Instagram Es Mas Alkalmazasok


Tpkbaak292rkqm


Teljesen Leallt A Facebook A Whatsapp Es Az Instagram Is Blikk


Fq7 Pz8jjtly6m


Tech Leallt A Facebook Az Instagram Es A Messenger Is Frissitve Reagalt A Facebook Hvg Hu


Total Leallt A Facebook Es Az Instagram Olkt Net


Bom0bop Rme9m


Ojbyps3dl8nrpm


Leallt A Facebook Nem Mukodik A Messenger Es Az Instagram Sem Napidroid


Apa7e2atsjl8jm


09w1m6pvez29lm

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post

Iklan Atas